Tüm ailenin sabah kahvaltılarında en favori lezzeti olan Güvenbey Antep Fıstıklı Tahin Helva, üçgen dilimi ile herkese yetecek! Kalite malzeme kullanılarak ve geleneksel yöntemler ile üretilmektedir. Sadece tahin, şeker ve susam yağının şeker ile karışmasını sağlayan Çöven Özütü kullanılarak yapılmaktadır. 350g, 400g, 600g ve 5000g olmak üzere geniş ürün yelpazesi sunabilirken, baklava dilim, üçgen dilim, tepsi ve blok seçenekleri ile size dilediğiniz kolaylığı sağlamaktadır.
Rutubeti yüksek bölgelerde daha çabuk sakızlanma görülebilir. Bunların hiçbiri sağlığa zararlı değildir, yalnızca lezzet farkı ortaya çıkar.
Satın aldığınız ürünü tavsiye edilen tüketim tarihinden önce tüketiniz.
Buzdolabına konulmamalıdır. Serin, ışık almayan, rutubetsiz ve kuru bir yerde saklanmalıdır.
Recommended storage temperature is 10-15°C. Fat, yellowing or a sticky appearance may occur on halvah stored above 20 °C.
Helvanın paketi ya da kutusu açıldıktan sonra hava almayan kapaklı bir kap içerisine konulmalı ve bir ay içerisinde tüketilmelidir.